Systemingenjör Belysning

Uppdragsbeskrivning

Vi letar efter dig som har initiativförmåga och drivkraft för att ro ett belysningssystem i hamn.

Du får energi av att arbeta med komplexa system och lösa de utmaningar som man ställs inför när man arbetar med värdens mest moderna marina farkoster.

Vi ser att du har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som elektriker och har arbetat både med montage och design av belysning i industrier, byggnader eller farkoster.

Du kommer arbeta nära våra leverantörer och kunder vilket ställer krav på god social kompetens.

Grundläggande kvalifikationer

Relevant utbildning från universitet, högskola, yrkeshögskola eller motsvarande yrkeserfarenhet.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med belysningsinstallationer från ett systemperspektiv.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Tekniskt intresserad och kunnig, god social kompetens, analytiskt tankesätt och en förmåga att hitta lösningar på problemen du ställs inför.

Vi erbjuder

Vill du arbeta på ett personligt och växande företag i en miljö som präglas av en prestigelös och lättsam laganda är det här arbetsplatsen för dig. Är du en driven person som söker utveckling så är det din ambition, kompetens och dina resultat som formar din roll här hos oss.

Våra konsulter ges stora möjligheter att själva påverka sin vardag med flexibla arbetstider och attraktiva löneupplägg, där du får möjligheten att ta en större del i din egen framgång. Vi är också mycket transparenta med våra medarbetare, då vi tror att det bidrar till en bättre arbetsmiljö och ett större engagemang.

Vår vision är att alla ska kunna förvänta sig en bättre morgondag, om det gäller bättre uppdrag, bättre anställningsförhållande, roligare konferensresor, eller något annat, så kommer vi göra vad vi kan för att din morgondag ska bli bättre.

Vi är övertygade om att vi kan erbjuda dig en bättre morgondag, sök tjänsten eller hör av dig direkt så berättar vi mer!

Vi anställer löpande så tveka inte att söka redan idag!

Du når beställande chef direkt på:

Joel.carnemalm@sigma.se

0702949681

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joel Carnemalm
+46702949681
joel.carnemalm@sigma.se

Tjänst

Systemingenjör Belysning

Kompetensområde

El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Projektledning, Systemdesign, Systemutveckling, Projektledning, Digitalisering, Automation

Plats

Lund, Malmö

Ansök senast

2023-02-05

Ansök nu