Underhållstekniker Rekrytering för kunds räkning

Uppdragsbeskrivning

Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll inom vår produktionsanläggning bestående av fleroperationsmaskiner och automatiserade monteringslinor med kringutrustning.

Arbetsuppgifter:
• Arbeta med förebyggande underhåll (el och mekanik)
• Avhjälpa fel/förbättra befintlig utrustning
• Vara behjälplig vid framtagning av reservdelar och komponenter
• Medverka vid framtagning/installation av nya maskiner och utrustning

Grundläggande kvalifikationer

Du har ett stort teknikintresse och är praktiskt lagd, har en verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet från arbete med underhåll samt felsökning i elektriska- eller maskinsystem.

Det är meriterande om du har:
• Utbildning med inriktning mek/el/automation eller likvärdig arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av underhåll av automatiserad högvolymtillverkning.

För att trivas i rollen bör du tycka om att arbeta systematiskt och organiserat. Du är stresstålig och har inga problem med att arbeta såväl individuellt som i grupp. Notera att tjänsten innebär skiftarbete.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi erbjuder

Beroende på erfarenhetsgrad erbjuder vi dels anställning hos oss på Sigma Industry South eller Hyrrekrytering där kunden eventuellt tar över anställningen efter en tid.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Emil Costyson
+46722415781
emil.costyson@sigma.se

Tjänst

Underhållstekniker Rekrytering för kunds räkning

Kompetensområde

Mekanikutveckling, El & Automation, Provning & verifiering, Drift, underhåll och infrastruktur, Automation

Plats

Helsingborg

Ansök senast

2023-01-31

Ansök nu