Elkonstruktör

Uppdragsbeskrivning

Vi söker efter dig med erfarenhet inom elkonstruktion som tillsammans med oss vill vara delaktiga i att fortsätta bygga framtidens teknikkonsultföretag och ett vinnande team i regionen.

Som elkonstruktör hos Sigma Industry får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk industri. Omkring dig kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigmas industrigrupp.

Uppgifterna omfattar bl.a. konstruktion av elkretsscheman, komponentval, dimensionering, layouter, automationslösningar och dokumenthantering.

Grundläggande kvalifikationer

Du ska kunna hantera något av de ledande Cad-verktygen och förmåga att konstruera elkretsscheman och tillverkningsunderlag med hög kvalitet.

Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller några års arbetslivserfarenhet inom området.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

 • Verktyg som ePlan P8, Elprocad, Autocad, m fl
 • Kännedom om standarder
 • Vana från att läsa och följa tekniska specifikationer

  Har du dessutom ett stort intresse för teknik och vill vara med och fortsätta bygga det vassaste konsultlaget, då är du rätt person för oss och vi för dig!

  Vi erbjuder

  En spännande roll som konsult med goda utvecklingsmöjligheter och att få arbeta med intressanta nyutvecklingsprojekt i nära samarbete med kund och kollegor.

  Fast lön och en trygg anställning med förmåner.

  Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

  Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

  Mer information

  Dag Hageman
  +46734382444
  dag.hageman@sigma.se

  Tjänst

  Elkonstruktör

  Kompetensområde

  El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Automation

  Plats

  Jönköping

  Ansök senast

  2023-02-28

  Ansök nu