Konsultchef Elkraft

Uppdragsbeskrivning

Den 1e januari 2023 tar Sigma Industry South steget in på elkraft och energimarknaden.

Detta sker i form av ett nytt bolag vid namn Sigma Industry South Power and Energy.

Sigma är ett entreprenörsdrivet företag som ständigt utvecklas mot nya marknader.

2014 startades Sigma Industry South med målet att genom innovativa upplägg för kunder, ett stort fokus på medarbetaren och en smidig organisation bli den självklara leverantören för industrin i södra Sverige samt den självklara arbetsgivaren för ingenjörer inom områden vi levererar på.

Vi ska nu göra samma sak för el och energibranschen, redan idag har vi ramavtal med flera av de stora energibolagen och ett gott rykte i branschen.

Bolaget kommer få en flygande start med vår befintliga avdelning inom Elkonstruktion&Automation, exakt vilket område som blir vårt nästa är till stor del upp till dig, det kommer finnas stora möjligheter och friheter att forma den första nya avdelningen efter dina önskemål.

Områden som vi tittar på är till exempel: stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, kraftvärme och solkraft, en kombination av dessa är också möjlig.

Vi ska i framtiden erbjuda tjänster genom hela kedjan vad gäller vår energiförsörjning, från produktion till förbrukning.

Ditt jobb kommer ha stort affärsfokus, du kommer hantera kunder, rekrytering och underhåll av din avdelning, med stora friheter att styra detta som du själv tycker är bäst men med full stöttning i ditt arbete.

Bli en del av en organisation där personerna står i fokus, sök till tjänsten direkt, vi anställer löpande!

Grundläggande kvalifikationer

  • Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.
  • Du har ingenjörsutbildning och flera års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
  • Du har ett upparbetat kontaktnät i branschen
  • Erfarenhet från tjänsteförsäljning och gärna rekrytering.
  • Tidigare erfarenhet från konsultbranschen är meriterande.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

  • Du drivs av att skapa och att göra affärer samt att skapa goda och långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.
  • Som person är du social, nyfiken, handlingskraftig och resultatorienterad.
  • Du är en entreprenör som ser möjligheter i olika situationer och hittar kreativa lösningar.

Om du har ett starkt entreprenörsdriv och brinner för att skapa och bygga resultat är du den vi söker och välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.

Vi erbjuder

Rollen som konsultchef erbjuder omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter och bygger på samarbete och egna initiativ vilket kräver stor egen drivkraft och kreativitet. Du kommer att jobba tillsammans med de andra cheferna men med ansvar för att bygga upp en egen avdelning. Som konsultschef ansvarar du för din personal, dina kundrelationer samt enhetens resultatutveckling. Våra gemensamma erfarenheter, samarbete och ett starkt varumärke gör att du snabbt kan komma in i rollen och kan ta ansvar för din affärsenhet.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel. Vi lägger mycket energi på att låta våra medarbetare utvecklas och växa i yrkesrollen. Genom vår stora variation av kunder från flera olika branscher har våra medarbetare möjlighet att växa inom det område hon/han brinner för.

Du når kontaktperson för tjänsten direkt på:

Joel.carnemalm@sigma.se

0702949681

Sigma Industry South Group med 350 medarbetare är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling med huvudkontor i Lund och lokala kontor i Malmö, Helsingborg, Halmstad, Hässleholm, Jönköping, Karlskrona och Växjö. Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare.

Mer information

Joel Carnemalm
+46702949681
joel.carnemalm@sigma.se

Tjänst

Konsultchef Elkraft

Kompetensområde

El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Projektledning, Projektledning, Systemdesign, Projektledning, Automation

Plats

Lund

Ansök senast

2023-01-31

Ansök nu