Kontrollant

Uppdragsbeskrivning

Vi söker för hyrrekrytering en driven person som tar för sig och trivs med varierande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är nyfiken och bra på att ta egna initiativ.

Upplägget för denna tjänst är det vi kallar hyrrekrytering. Detta innebär att efter ca ett halvår skall uppdraget gå över till en anställning hos kunden. Det förutsätter att både kund och konsult är överens.

Brinner du för kvalitet och vill arbeta på ett spännande och innovativt företag som ligger i framkant inom teknik? Vi söker nu kontrollant till ett industriföretag.

Som kontrollant kommer du arbeta med kontroll och mätning av svarvade eller frästa detaljer på avdelningen. Du hanterar mätmaskiner och dokumenterar löpande.

Får använda dig av många olika mätdon och andra maskiner. Du arbetar med att utveckla och förbättra kontrollavdelningen. I rollen ingår kontakt med andra kollegor på olika avdelningar vid behov. Du arbetar med daglig styrning 5:S och lean.

Vi söker dig med utbildning från tekniskt gymnasium eller högskola med relevant inriktning.

Andra krav för tjänsten är:

- Erfarenhet och/eller intresse av CNC, svarv eller fräs

- Erfarenhet av egenkontroll inom tillverkningsindustrin

- Intresse för kvalitet och mätteknik

- Mycket goda datorkunskaper, Office-paketet

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Har du erfarenhet av att arbeta som mättekniker/kontrollant tidigare är det mycket meriterande. Som person bör du vara kvalitetsmedveten och noggrann. Vi ser gärna att du är självgående men trivs att arbeta i grupp och är lyhörd mot andra och kan ställa frågor vid behov. Du kan arbeta utifrån givna arbetsinstruktioner och är ansvarstagande i att fullfölja ditt arbete.

Känner du att detta är en utmanande roll och nästa steg i din karriär? Tveka inte att ansöka.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi erbjuder

Mer information

Andreas Holmgren
+46730310394
andreas.holmgren@sigma.se

Tjänst

Kontrollant

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Automation

Plats

Malmö

Ansök senast

2023-01-31

Ansök nu