Industridesigner

Uppdragsbeskrivning

Vi söker en driven och självgående individ till en spännande kund i regionen som är ledande inom sitt fält. Utvecklingscyklerna är relativt korta och det är ett nytt spännande projekt att sätta tänderna i.

I rollen som industridesigner står du för formgivningen av företagets produkter. Du behöver kunna tolka användarkrav och översätta dem till produkternas utformning. Det handlar om produkter som tillverkas i stora serier vilket är något du bör ha erfarenhet av för att klara uppdraget. Viktigt är också att du har förståelse för verktygsbunden konstruktion och hur man förhåller sig till det.

Uppdraget är ren industridesign men du kommer såklart att samarbeta med andra discipliner också och bör ha viss förståelse för deras områden. Det kan vara konstruktörer så väl som produktägare för att ta ett par exempel. Du blir en del av ett litet team med alla fördelar som det innebär.

För att klara av uppdraget behöver du har några års relevant erfarenhet med dig och minst en högskoleingenjörsexamen med inriktning mot design.

Låter det intressant? Hör gärna av dig så berättar jag gladeligen mer!

Uppdrag

Industridesigner

Plats

Lund

Kompetensområde

Industridesign & Ergonomi

Arbetstid

100%

Språkkrav

Svenska, Engelska

Startdatum

2023-04-03

Publiceringsdatum

2023-01-09

Ansök senast

2023-02-12

Kontaktperson

Frida Tunca, frida.tunca@sigma.se, 46736506982